Promotori VIP Plus

Promotor VIP PLUS poate fi structura publica sau privata care doreste sa contribuie la dezvoltarea centrelor de zi participante la proiect prin acordarea de servicii si / sau produse in beneficiul copiilor din grupul tinta.

Institutia publica, firma privata sau organizatia neguvernamentala interesata sa devina Promotor VIP PLUS poate contacta echipa de proiect din judetul respectiv la adresa de email mentionata:

Dupa prezentarea proiectului si explicarea, de comun acord, a modului in care institutia / firma / ONG-ul ar putea sprijini grupul tinta al proiectului, se redacteaza si se semneaza o Conventie de Colaborare intre DGASPC Ialomita si persoana juridica respectiva.

Dupa formalizarea colaborarii, prin intermediul acestei rubrici vom face cunoscuta interventia Promotorului VIP PLUS in beneficiul copiilor / familiilor, cu prilejul diferitelor evenimente sau constant pe parcursul proiectului si dupa finalizarea lui.

Fiecare Promotor VIP Plus va primi permisiunea de afisare a labelului Promotor VIP Plus pe site-ul propriu pentru a face vizibila interventia de solidaritate sociala in beneficiul copiilor.